Maak in deze blog kennis met Anne Elsinghorst. Anne is 21 jaar oud en is sinds september 2023 werkzaam op ons kantoor als communicatiemedewerker en op het secretariaat.

Anne is opgegroeid in Nijmegen en volgt momenteel de studie Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze is bij Lambeck Harms Notarissen terechtgekomen door een huisgenoot die tot verkort bij ons op kantoor werkzaam was. Door de leuke verhalen over de sfeer die hier op kantoor heerst, is Anne bij ons komen werken. Het notariaat was voor haar nog onbekend terrein, maar bevalt haar tot nu toe goed. Als communicatiemedewerker zorgt Anne voor nieuwe content en het up-to-date houden van de sociale kanalen van Lambeck Harms Notarissen.

Anne heeft ze sinds een paar maanden een racefiets en ontdekt graag op de fiets de omgeving. Ook hockeyt ze tweemaal per week, waar ze veel plezier uit haalt. Ooit wil Anne in het buitenland wonen. Een leuk feitje over Anne is dat als er muziek gedraaid wordt, ze non stop door blijft dansen.

Ben je ook benieuwd naar onze andere medewerkers? Neem dan een kijkje op de Over ons pagina.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.
Share This