Over ons

mr. J.J. (Jan-Jaap) Lambeck

Notaris

Jan-Jaap (1972) heeft notarieel recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en is sinds 1997 werkzaam in het notariaat. Hij is begonnen als kandidaat-notaris bij notariskantoor mr. H. van Hoogdalem en sinds 2005 is hij notaris in Groningen. Hij houdt zich bezig met de gehele notariële praktijk, waarbij de nadruk ligt op ondernemingsrecht en vastgoed.

mr. A.N. (Anko) Harms

Notaris

Anko (1973) heeft notarieel recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en is sinds 1998 werkzaam in het notariaat. Hij is begonnen als kandidaat-notaris in het westen van het land. In 2002 is hij als kandidaat-notaris aan de slag gegaan bij notariskantoor mr. H. van Hoogdalem, notaris in Groningen. In 2006 is hij Herbert van Hoogdalem opgevolgd als notaris te Groningen. Hij houdt zich bezig met de gehele notariële praktijk, waarbij de nadruk ligt op ondernemingsrecht en vastgoed.

G. (Gert) van der Wal

Chef de bureau

Gert (1971) is sinds 1994 werkzaam in het notariaat. Hij is begonnen als notarieel medewerker bij notariskantoor mr. H. van Hoogdalem. In 1999 heeft hij de akte van vakbekwaamheid notarisklerk behaald. Na 6 jaar bij een notariskantoor in de provincie te hebben gewerkt, is Gert sinds 2007 werkzaam bij Lambeck Harms Notarissen. Gert vervult de functie van chef de bureau en is verder werkzaam op het gebied van (commercieel) vastgoed.

mw. A. (Anniek) Stijkel

mw. A. (Anniek) Stijkel

Kandidaat-notaris

Anniek (1987) is sinds juni 2017 werkzaam op ons kantoor. Ze heeft notarieel recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2015 heeft ze de beroepsopleiding Notariaat succesvol afgerond. Anniek houdt zich vooral bezig met het familierecht, zo stelt ze onder andere testamenten en samenlevingsovereenkomsten op. Daarnaast is ze ook af en toe werkzaam op het gebied van ondernemingsrecht.

mw. M. (Margriet) van der Valk

mw. M. (Margriet) van der Valk

Kandidaat-notaris

Margriet (1995) is sinds juni 2022 werkzaam op ons kantoor. Ze heeft notarieel recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Margriet is kandidaat-notaris familierecht. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van testamenten, levenstestamenten, samenlevingsovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden en verklaringen van erfrecht.

mw. R.A. (Rian) Mensen

mw. R.A. (Rian) Mensen

Kandidaat-notaris

Rian (1998) is sinds september 2021 werkzaam op ons kantoor. Ze heeft notarieel recht en fiscaal recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds de zomer van 2023 is ze kandidaat-notaris. Ze houdt zich momenteel vooral bezig met het familierecht. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van samenlevingsovereenkomsten, testamenten, levenstestamenten en verklaringen van erfrecht.

A.H.J. (Anita) Jacobs

A.H.J. (Anita) Jacobs

Notarisklerk

Anita (1969) is sinds 1999 werkzaam in het notariaat. Ze is begonnen als secretaresse en heeft in 2005 de akte van vakbekwaamheid notarisklerk behaald. Haar werkgebied betreft voornamelijk het vastgoedrecht en ze houdt zich bezig met het opmaken van koopovereenkomsten, akten van levering en hypotheekakten.

A. (Alexandra) Bouwman

A. (Alexandra) Bouwman

Notarisklerk

Alexandra (1984) heeft de studie HBO rechten afgerond aan de Hanze Hogeschool Groningen. In 2008 is ze begonnen in het notariaat. September 2017 is ze als notarieel medewerker begonnen bij Lambeck Harms Notarissen. Ze heeft de module Familierecht aan het Instituut voor Notarieel Medewerkers afgerond en ook de tweede module (Onroerend Goed) heeft ze behaald. Haar focus ligt op het gebied van Personen- en Familierecht.

D. (Dinysia) Beute

D. (Dinysia) Beute

Notarieel medewerker

Dinysia (1981) volgde de toeristische opleiding MTRO en de studie HBO Officemanagement. Ze is in het notariaat terecht gekomen door haar stage op een notariskantoor in Assen. Dinysia is sinds februari 2018 werkzaam bij ons als notarieel medewerkster en voert de dagelijkse werkzaamheden uit op het secretariaat. Daarnaast assisteert ze de verschillende rechtsgebieden bij het aanmaken en afwerken van hun dossiers.

M. (Marian) Dol

M. (Marian) Dol

Notarieel medewerker

Marian (1986) heeft de opleiding HBO Accountancy en de post bacheloropleiding Accountant – Administratieconsulent afgerond. Sinds 1 juli 2018 is ze werkzaam bij ons als notarieel medewerkster. Marian houdt zich bezig met de verwerking en het onderhouden van de financiële administratie en verricht werkzaamheden op het gebied van onroerend goed, zoals het opstellen van akten van levering en hypotheekakten.

A. (Anja) Veeninga

A. (Anja) Veeninga

Notarieel medewerker

Anja (1970) is sinds 2021 werkzaam bij Lambeck Harms Notarissen als notarieel medewerker. Ze is via diverse baantjes terecht gekomen in het notariaat. Anja verricht bij ons de werkzaamheden op het gebied van onroerend goed, zoals het opstellen van hypotheekakten. Ook voert ze administratieve en ondersteunende werkzaamheden uit en houdt ze de (info)mailbox bij.

 

J. (Jolanda) van den Berg

J. (Jolanda) van den Berg

Secretariaat

Jolanda (1967) heeft de mavo afgerond en heeft eerst ervaring opgedaan bij een ander notariskantoor in Dronten. Sinds december 2015 is ze aan de slag gegaan bij Lambeck Harms Notarissen. Ze verzorgt allerlei secretariële werkzaamheden. Zo is Jolanda het contactpunt van het kantoor en zorgt ze voor de opmaak van aktes.

L.J.W. (Linda) Bolt-Roffel

L.J.W. (Linda) Bolt-Roffel

Secretariaat

Linda (1984) heeft de opleiding MBO 4 directiesecretaresse afgerond. Linda is sinds februari 2019 opnieuw werkzaam bij Lambeck Harms Notarissen. Ze verzorgt allerlei secretariële werkzaamheden, zoals het opmaken van aktes, en vormt samen met Jolanda het eerste aanspreekpunt.

A. (Anke-Rina) Jimmink

A. (Anke-Rina) Jimmink

Secretariaat

Anke-Rina (1970) heeft de opleiding Management Assistente afgerond. Anke-Rina is sinds november 2019 werkzaam bij Lambeck Harms Notarissen. Ze verzorgt allerlei secretariële werkzaamheden.

Pand3_resizeLambeck Harms Notarissen is een middelgroot kantoor in de stad Groningen. Het kantoor was jaren gevestigd aan de Praediniussingel. Het kantoor is nu gevestigd aan de Van Elmptstraat 16.14 te Groningen, in de nabijheid van de Euroborg. De geschiedenis van het kantoor gaat terug tot de benoeming van Herbert van Hoogdalem als opvolger van A. Pijnacker Hordijk in 1982. Jan-Jaap Lambeck is zijn notariële carrière in 1997 begonnen als kandidaat-notaris op het kantoor van Herbert van Hoogdalem. In 2005 is hij benoemd tot notaris en sindsdien beschikt het kantoor over twee notarissen. Herbert van Hoogdalem is op 1 februari 2006 gestopt met zijn werkzaamheden als notaris. Hij is opgevolgd door Anko Harms, die in 1998 is begonnen als kandidaat-notaris en sinds 2002 werkzaam is op het kantoor.

Gezien de ligging van ons kantoor zijn wij uitstekend bereikbaar voor klanten uit onder andere:

Groningen, Hoogezand, Sappemeer, Zuidbroek, Leek, Assen, Delfzijl, Appingedam, Uithuizen, Middelstum, Bedum, Paterswolde, Eelde, Ten Boer, Warffum, Haren, etc.

Alle akten die Herbert van Hoogdalem en zijn voorgangers hebben gepasseerd worden beheerd door zijn opvolger, Anko Harms.

De voorgangers van Anko Harms zijn:

1887 – 1921 Jhr. R.A. Quintus

1921 – 1928 H.W. Hellema

1928 – 1944 J.W. Bolt

1949 – 1964 R. de Haan

1964 – 1981 A. Pijnacker Hordijk (1975: overname protocol M.P.H. Jonker te Ezinge)

1982 – 2006 H. van Hoogdalem

Huis & Hypotheek

Aankoop van een huis,
Afsluiten (Tweede) hypotheek.

Familie & Samenleven

Huwelijkse voorwaarden, Samenlevingscontract, Schenkingen op papier, Testament en erfrecht.

Echtscheiding & Kinderen

Scheiden en kinderen, Verdeling, (Kinder)alimentatie, Pensioen.

Erfrecht & Nalatenschap

Erfenis aanvaarden of verwerpen, Verklaring van erfrecht, Afwikkeling nalatenschap

Onderneming & Rechtspersonen

Oprichting van een (flex) BV, Overdracht van aandelen, Stichting, Vereniging.

Levenstestament & Volmacht

Levenstestament, Legalisatie, Wilsverklaring en/of volmacht.

Contactgegevens

Van Elmptstraat 16.14, 9723 ZL Groningen - Postbus 1276, 9701 BG Groningen
Telefoon: (050) 312 53 70 - Fax: (050) 312 12 63 - WhatsApp: (06) 12 53 57 04 - E-mail: notaris@lambeckharms.nl - HR-nummer: 02080036

Share This