In de maand mei heeft Lambeck Harms Notarissen meegedaan aan de Gratis Testament Maand, met als streven mensen te stimuleren een goed doel in hun testament op te laten nemen. Gedurende deze maand konden 55-plussers uit Groningen kosteloos een eenvoudig testament laten maken of aanpassen bij ons.

Steeds meer mensen denken erover een goed doel in hun testament op te nemen. Echter blijkt uit onderzoek dat de kosten die gepaard gaan bij het aanpassen of opmaken van een testament mensen soms weerhouden om het ook echt te doen, terwijl ze het wel graag willen. Daarom hebben we samen met tien goede doelen en enkele andere notarissen in de regio Groningen de handen ineengeslagen voor de actie Gratis Testament Maand. Het doel van de actie was dan ook om mensen te stimuleren een goed doel in hun testament op te laten nemen, maar dit was niet verplicht. In het testament konden zij op verschillende manieren goede doelen steunen. De goede doelen die onder andere mee doen zijn Alzheimer Nederland, Stichting Vluchteling, Oxfam Novib en CliniClowns.

We hebben tientallen mensen kunnen helpen met het opstellen van een testament, de actie was een groot succes!

Heb je vragen over het opstellen van een testament of het laten opnemen van goede doelen in je testament? Neem dan gerust contact met ons op. 

Share This