Elk jaar steunt het Lambeck Harms Jeugdfonds evenementen op het gebied van jeugd en beweging. Dit jaar sponsoren wij daarom de Groningen Swim Challenge en de Sportrecreade.

 

De Groningen Swim Challenge

Tijdens de Groningen Swim Challenge zwemmen deelnemers van Zoutkamp naar hartje Groningen om geld op te halen voor kankeronderzoek van het UMCG Kanker Researchfonds. Onderdeel van deze challenge is ook ‘Heel Groningen Zwemt’. Zwembaden, scholen en verenigingen organiseren in samenwerking met Stichting Groningen Swim Challenge bestaande of zelfbedachte activiteiten waarmee al zwemmend geld wordt opgehaald voor het goede doel. Hierdoor wordt niet alleen geld opgehaald voor een mooi doel, maar worden kinderen ook aangemoedigd om te zwemmen.

 

De Sportrecreade

Ook steunt het Lambeck Harms Jeugdfonds de Sportrecreade. Dit evenement wordt door De Stichting Sportweek gemeente Ten Boer voor de 49e keer georganiseerd. Gedurende vier weken wordt een groot aantal sportevenementen georganiseerd, zoals een 1/8 en een 1/4 triatlon, een minimarathon, een wandeltocht en een fietstocht. Daarnaast worden ook activiteiten georganiseerd voor kinderen. Onderdeel van de Sportrecreade is een 12-tal clinics voor basisschoolleerlingen in diverse takken van sport. Op deze manier worden kinderen aangezet tot bewegen en kunnen zij kennis maken met verschillende takken van sport.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de Groningen Swim Challenge en Heel Groningen Zwemt kijk op: https://www.groningenswimchallenge.nl/.

Voor meer informatie over de Sportrecreade kijk op: https://sportrecreadetenboer.nl/.

Voor meer informatie over het Lambeck Harms Jeugdfonds kijk op: https://www.lambeckharms.nl/over-ons/lambeckharmsjeugdfonds/.

 

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.
Share This