Ben je net gestart als ondernemer? Of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Neem dan deel aan de KVK Start Events om vragen te stellen en inspiratie op te doen voor het starten van jouw eigen bedrijf. Het evenement vindt online plaats op 8 september 2022.

Over de KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseert de KVK diverse (online) start events. Deze zullen je voorzien van tips, je kan er inspiratie opdoen en je hebt er de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers.

Online ondernemen

Bij online ondernemen komt meer kijken dan je denkt. Het gaat niet alleen over verkopen via een webshop, maar ook over privacy, veilig betalen, klantbeleving en zichtbaarheid. Ook krijg je te maken met specifieke wet- en regelgeving waar je in eerste instantie misschien niet bij stilstaat. Tijdens het event van 8 september zal hier meer informatie over gegeven worden.

Programma

Tijdens dit online event kun je je vragen stellen aan KVK-adviseurs en is er de mogelijkheid om andere deelnemers te ontmoeten. Daarnaast kun je verschillende presentaties bijwonen over onder andere de veiligheid en de betrouwbaarheid van webshops, wet- en regelgeving, het vinden van de juiste markt en privacy. Verder worden er nog praktische tips gegeven waarmee je direct aan de slag kunt.

Aanmelden

De KVK Start Events vindt op 8 september plaats van 10.00 tot 12.00 uur. Meld je via deze link gratis aan! Na aanmelding heb je toegang tot alle KVK Start Events.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.
Share This