Zaterdag 4 november vindt in de Jaarbeurs Utrecht de KvK Startersdag plaats. De KvK Startersdag is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Kamer van Koophandel (KvK) dat zich richt op iedereen die van plan is een onderneming te starten en op net gestarte bedrijven in Nederland. Deze dag biedt hen informatie, workshops en netwerkmogelijkheden om ondernemers te helpen bij het lanceren en laten groeien van hun bedrijf.

Dagprogramma

Tijdens deze dag kunnen deelnemers profiteren van een groot aanbod aan sessies en presentaties die gericht zijn op belangrijke aspecten van ondernemerschap. Deze omvatten onderwerpen zoals zakelijke strategie, financiën, marketing, juridische aspecten en meer. Ervaren professionals en experts delen hun kennis en inzichten om startende ondernemers zodoende te begeleiden bij de opstart van een bedrijf. Daarnaast zijn er praktische workshops waar deelnemers concrete vaardigheden kunnen ontwikkelen en verbeteren.

Netwerken

Een ander aspect van de KvK Startersdag is de mogelijkheid om te netwerken met andere ondernemers en potentiële partners. Dit biedt een waardevolle gelegenheid om contacten te leggen, ideeën uit te wisselen en mogelijke samenwerkingen te verkennen. Het evenement creëert een stimulerende omgeving waarin ondernemerschap wordt gestimuleerd.

Aanmelden

Of je nu nog in de beginfase van je bedrijfsidee zit of al begonnen bent, dit evenement biedt waardevolle inzichten en hulpmiddelen om je ondernemerschap in gang te zetten. Het is een dag die kan bijdragen aan het vergroten van de kansen en het verminderen van de uitdagingen waarmee startende ondernemers worden geconfronteerd. Voor meer informatie of om je aan te melden, kan je naar:  https://www.kvk.nl/evenementen/508365/

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.
Share This