Elk jaar steunt het Lambeck Harms Jeugdfonds initiatieven op het gebied van jeugd en beweging. Dit jaar steunen wij HSV Haren en Stichting Move-On Outdoor.

HSV Haren

HSV Haren is de Harense gymnastiekvereniging. Vorige maand heeft er een grote brand in hun gymzaal plaatsgevonden, waarbij vooral turnmaterialen, maar ook floorball en volleybal materialen verloren zijn gegaan. Onder meer met de steun van het Lambeck Harms Jeugdfonds kan HSV Haren nieuw materiaal aanschaffen en kunnen de kinderen in Haren hopelijk snel weer als vanouds sporten.

Stichting Move-On Outdoor

Stichting Move-On Outdoor vindt het, net zoals Lambeck Harms Notarissen, belangrijk dat de jeugd in beweging komt/blijft. Zij zijn daarom begonnen met de bouw van een survivalrunbaan in Nieuwolda. Op deze manier kunnen kinderen klimmen en klauteren onder begeleiding van een gediplomeerd survivalruntrainer. Met de steun van het Lambeck Harms Jeugdfonds zal de stichting de survivalrunbaan verder kunnen afmaken en kunnen kinderen hier met veel plezier gaan sporten.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over HSV Haren of hier voor Stichting Move-On Outdoor.

Wil je meer weten over het Lambeck Harms Jeugdfonds of wil je weten of jij hier ook voor in aanmerking komt? Klik dan hier.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.
Share This