Alexandra is op 1 september bij ons op kantoor begonnen als notarieel medewerkster. In deze blog stelt ze zich aan je voor:

Ik ben in 1984 geboren in Assen. In 2006 ben ik gaan samenwonen in Hoogeveen, waar ik ook mijn dochter Lieke heb gekregen. Inmiddels ben ik weer terug in Assen, waar ik samen met mijn dochter, 3 katten en een konijn woon.

Van 2000 tot en met 2004 heb ik de mbo-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening gevolgd en afgesloten met een diploma. Ik ben verder gaan studeren aan de Hanze Hogeschool in Groningen, waar ik de opleiding HBO Rechten heb gevolgd en eveneens heb afgesloten met een diploma. In het eerste jaar heb ik mijn propedeuse gehaald, waardoor ik een half jaar lang keuzevakken aan de Rijksuniversiteit Groningen kon volgen.

Met mijn diploma op zak ben ik aan de slag gegaan bij een notariskantoor in Assen. Na hier 9 jaar werkzaam te zijn geweest, heb ik een nieuwe uitdaging gevonden bij Lambeck Harms notarissen. Mijn werkzaamheden in Assen – en nu dus in Groningen liggen op het gebied van personen- en familierecht. Naast het opmaken van diverse notariële akten, houd ik mij ook bezig met het afwikkelen van nalatenschappen.

Momenteel ben ik bezig met de opleiding INM notarieel medewerker, module familierecht. Ik verwacht deze opleiding in 2018 af te ronden. Met de kennis die ik in de praktijk heb opgedaan, alsmede de kennis die ik op zal doen tijdens de opleiding hoop ik cliënten vollediger en sneller van een goed advies te kunnen voorzien.

In mijn vrije tijd doe ik aan Zumba, hardlopen en High Intensity Interval Training (HIIT). De laatste jaren heb ik mij verdiept in gezonde voeding. Kookboeken aanschaffen is dan ook een hobby van mij geworden. Ik sta graag in de keuken om deze nieuwe recepten uit te proberen.

 

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Share This