Maak in deze blog kennis met Lisette Zuidema. Lisette is sinds november werkzaam bij ons als notarieel medewerkster.

Lisette is opgegroeid in Stadskanaal. Op haar 18e is ze in Groningen notarieel recht gaan studeren, deze studie heeft ze in 1999 afgerond.

Na haar studie is Lisette op meerdere notariskantoren werkzaam geweest. Hier heeft ze vooral in ondersteunende functie gewerkt. Toen ze, na een uitstapje te hebben gemaakt naar het Openbaar Ministerie, werd benaderd om bij Lambeck Harms aan de slag te gaan leek dit haar een leuke, nieuwe uitdaging. Het werken op een notariskantoor heeft ze altijd leuk gevonden; er heerst altijd genoeg dynamiek.

In haar vrije tijd gaat Lisette graag wandelen of winkelen. Daarnaast staat ze wekelijks in de sportschool voor lesjes BBB. Ook vindt ze het leuk om mee te doen aan puzzels en prijsvragen, wat natuurlijk nóg leuker wordt als ze af en toe een prijs wint. De leukste prijs die ze ooit heeft gewonnen is een jaar gratis wasmiddel. Zonder dat Lisette wist dat ze een prijs had gewonnen stond er ineens een groot pakket vol wasmiddel voor de deur; dat is nog eens een leuke verrassing!

 

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Share This