Maak kennis met onze medewerkers! 

In deze blogserie kun je kennis maken met alle medewerkers van Lambeck Harms, zodat je weet wie je voor je hebt wanneer je langskomt. Deze keer is Anita Jacobs aan de beurt!

Anita is opgegroeid in het Brabantse Sambeek, een klein dorpje aan de Maas. Na de lagere school in Sambeek, heeft Anita eerst havo op de middelbare school in Stevensbeek gevolgd en is daarna doorgegaan met vwo aan het Elzendaal college in Boxmeer. Na de middelbare school was het tijd om de Brabantse gezelligheid achter zich te laten en is Anita naar het hoge Noorden verhuisd.

In Groningen heeft Anita Internationale Organisaties gestudeerd aan de RuG, dit is een combinatie van geschiedenis, internationaal recht, economie en Engels. Tijdens haar studie is ze Koen tegengekomen en is ze samen met hem in de Folkingestraat gaan wonen. Toen Anita klaar was met haar studie, was het vinden van werk in haar studierichting vrij lastig en daarom is ze als secretaresse bij Notariskantoor Van Hoogdalem begonnen. Werken in het notariaat beviel haar zo goed dat ze in 2005 de akte van vakbekwaamheid notarisklerk heeft behaald. Bij Lambeck Harms Notarissen houdt Anita zich vooral bezig met het maken van koopakten, akten van levering en hypotheekakten. Het leuke aan haar werk vindt Anita het contact met de klanten en de informele sfeer binnen ons kantoor.

collagedierenanitaNa twintig jaar in de binnenstad gewoond te hebben, met elke zaterdag een draaiorgel voor de deur, zijn Koen en Anita twee jaar geleden naar Veendam verhuisd. Hier wonen zij nu met drie katten: Leen, Luciano en Mo en hun hond Pioppi. In haar vrije tijd heeft Anita ook genoeg te doen, zo wandelt ze graag met de hond, leest ze een boek, werkt ze in de tuin of gaat ze lekker eten en borrelen met vrienden. Anita haar grote droom is om ooit naar Italië of Frankrijk te verhuizen en daar een klein hotelletje te beginnen. Om met een grappig feitje over Anita af te sluiten: Anita is vroeger dansmarieke tijdens carnaval geweest en ze heeft bij de scouting gezeten.

Share This