Maak in deze blog kennis met Anja Veeninga. Anja is sinds kort werkzaam bij ons als notarieel medewerkster. Ze is geboren in Borger en daarna heeft zij onder andere in Emmen, Stadskanaal, Nieuw-Buinen, Drouwenermond, Assen en Groningen gewoond. Sinds 2006 woont ze in Ten Boer, met haar vriend, zoon en de poes, Piet.

Anja is niet gelijk begonnen in het notariaat. Eerst heeft ze nog de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd, maar via diverse baantjes is ze uiteindelijk in 2000 bij een notariskantoor in Groningen begonnen op de afdeling akteafwerking, waar zij nog met naald en draad akten in elkaar heeft gezet en alles met de hand in een groot repertorium boek moest schrijven. Daarna is ze in 2004 gestart bij een kantoor in de provincie waar ze lange tijd heeft gewerkt.

Anja verricht bij Lambeck Harms Notarissen de werkzaamheden op het gebied van onroerend goed, zoals het opstellen van hypotheekakten. Ook voert ze administratieve en ondersteunende werkzaamheden uit en houdt ze de (info)mailbox bij. Hier komen de mails binnen aangaande nieuwe- en bestaande dossiers. Anja zorgt er dan voor dat de mails bij de juiste persoon of dossier terecht komen.

In haar vrije tijd is Anja veel creatief bezig. Ze vindt het leuk om te haken, breien, kleien, tekenen, schilderen, timmeren en knutselen. Het is haar droom om nog een verre rondreis te gaan maken, waarbij ze gaat rondtrekken in een camper.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.
Share This