Maak kennis met onze medewerkers! 

Corinne theaterIn deze blogserie kun je kennis maken met alle medewerkers van Lambeck Harms, zodat je weet wie je voor je hebt wanneer je langskomt. Deze keer is Corinne Anbergen aan de beurt!

Corinne is als echte Grunniger geboren en getogen in Stadskanaal. Ze is op haar 21e naar de stad vertrokken om daar te gaan studeren. Na het atheneum begon ze in Groningen met de studie rechten aan de universiteit. Na twee jaar studeren, kwam Corinne erachter dat ze de universiteit te theoretisch vond en ging op zoek naar een andere uitdaging. Ze is vervolgens HBO rechten gaan studeren en heeft deze opleiding met goed gevolg afgesloten. Na haar studie heeft Corinne eerst bij een notariskantoor in Oost- Groningen gewerkt, waarna ze begin 2012 op een vacature bij Lambeck Harms solliciteerde. Sindsdien is Corinne werkzaam bij ons kantoor!

Corinne heeft veel verschillende bezigheden op een dag. Zo houdt zij zich bezig met het versturen van offertes, het opmaken van akten en verder allerlei andere werkzaamheden ter ondersteuning van de (kandidaat- )notarissen. Corinne vindt het werken bij Lambeck Harms leuk omdat het een jong en dynamisch kantoor is dat openstaat voor vernieuwing. Het werken in het notariaat vindt ze erg afwisselend met achter elk dossier een ander verhaal.

Ook in haar vrije tijd zit Corinne absoluut niet stil, zo doet ze onder andere vrijwilligerswerk in het theater. Daarnaast leest ze graag een boek of doet ze leuke dingen met vriendinnen.

Share This