Maak in deze blog kennis met Daphne Gerringa. Daphne is sinds juni werkzaam bij ons als kandidaat-notaris.

Daphne is geboren in Veendam en heeft de studie Notarieel recht gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen, die zij met succes heeft afgerond.

Onze kandidaat-notarissen Margriet en Daphne zijn sinds het begin van hun studie Rechtsgeleerdheid al bevriend en door Margriet haar enthousiasme over het werk bij Lambeck Harms Notarissen, de collega’s en de sfeer is ook Daphne bij ons komen werken.

Daphne is kandidaat-notaris en houdt zich voornamelijk bezig met het vastgoed, zoals leveringen, hypotheken en verdelingen. Op den duur wil ze zich ook meer focussen op het familierecht en wil ze haar taken over deze rechtsgebieden gaan verdelen. Het leuke aan haar werk vindt Daphne het sparren over erg specifieke juridische of fiscale kwesties. Wanneer ze niet uit een bepaalde kwestie komt, zoekt ze dit tot op de bodem uit en zo blijft ze altijd nieuwe kennis vergaren.

Daphne vindt relaxen heerlijk, maar ze vindt het ook belangrijk om te sporten. Ze wisselt het liefst hardlopen, fitness en waterpolo af. Als droom zou ze over een jaar of 10 de stad willen inruilen voor een boerderijtje weg van alle drukte, met onder andere moestuintjes en geitjes.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.
Share This