Maak in deze blog kennis met Dinysia Beute. Dinysia is sinds februari werkzaam bij ons als notarieel medewerkster. Dinysia is geboren in Groningen en bracht haar eerste jeugdjaren door in Hoogezand. Op haar achtste verhuisde ze naar Assen, waar ze nog steeds woont samen met haar vriend, een zoontje van anderhalf en twee katten.

Dinysia is niet gelijk begonnen in het notariaat. Ze volgde eerst de toeristische opleiding MTRO en volgde hierna de HBO opleiding Officemanagement. Dinysia is in het notariaat terecht gekomen door haar stage op een notariskantoor in Assen, waar ze na het afronden van haar opleiding is blijven werken. Via een oud-collega kwam Dinysia terecht bij de vacature van Lambeck Harms Notarissen. Een nieuw kantoor met nieuwe klanten en een ander rechtsgebied vormden een nieuwe uitdaging en hebben haar ertoe gebracht te solliciteren.

Dinysia voert de dagelijkse werkzaamheden uit op het secretariaat en daarnaast assisteert ze de verschillende rechtsgebieden bij het aanmaken en afwerken van hun dossiers. Wanneer we iets geregeld moeten hebben op het gebied van grafische vormgeving dan kunnen we ook altijd bij Dinysia terecht, naast haar baan als notarieel medewerkster is Dinysia namelijk ook werkzaam als freelancer in grafische vormgeving.

Verder houdt Dinysia van (Indonesisch) koken, winkelen en samen zijn met vrienden en familie. Ook wil ze graag nog veel mooie reizen maken en heeft ze zojuist een basiscursus kickboksen gevolgd waar ze in de toekomst graag mee verder wil.

 

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Share This