Maak kennis met onze medewerkers! 

foto 2In deze blogserie kun je kennis maken met alle medewerkers van Lambeck Harms, zodat je weet wie je voor je hebt wanneer je langskomt. Deze keer is Gert van der Wal aan de beurt!

Gert is geboren en getogen in Middelstum, een dorpje dat een kleine twintig kilometer van de stad Groningen ligt. Hij heeft als student zowel in Groningen als in Leeuwarden op kamers gewoond, maar woont nu met zijn gezin weer in Middelstum.

Gert is na HAVO met de lerarenopleiding in Groningen begonnen, maar heeft deze niet afgemaakt en heeft eerst zijn dienstplicht vervuld. Daarna heeft hij een computeropleiding gevolgd. In 1994 ging het notariskantoor van mr. H. van Hoogdalem, waar Gert zijn vader ook werkzaam was, automatiseren en kon Gert hier aan de slag als notarieel medewerker. In 1999 heeft hij de akte van vakbekwaamheid notarisklerk behaald. Gert is hierna 6 jaar werkzaam geweest bij een notariskantoor in de provincie, tot in 2007 Jan-Jaap en Anko hem vroegen om zijn vader op te volgen. Sinds 2007 is Gert werkzaam bij Lambeck Harms Notarissen.

UnknownGert zijn functie kan het beste omschreven worden als ‘chef de bureau’, hij houdt zich dagelijks bezig met de gehele kantoororganisatie van Lambeck Harms. Dit is van het maken van aktes tot het personeelsbeleid en de boekhouding en alles wat er tussen zit. Het leuke aan werken bij Lambeck Harms vindt Gert dat er altijd ruimte voor vernieuwing is. Bij Lambeck  Harms zijn we veel met sociale media bezig en dat maakt volgens Gert het verschil met andere notariskantoren.

Gert is getrouwd met Petra en het is thuis altijd een gezellige boel met vijf kinderen: Jochem van 14, Sven van 13, Annemee van 10, Morris van 6, Hannah van 4 en de hond Baila. In zijn vrije tijd leest Gert graag een boek of is hij in en rond het huis te vinden om wat te klussen.

Share This