Maak kennis met onze medewerkers! 

20131128_0959512In deze blogserie kun je kennis maken met alle medewerkers van Lambeck Harms, zodat je weet wie je voor je hebt wanneer je langskomt. Als eerste is Linda Roffel aan de beurt!

Linda is geboren en getogen in De Wilp, een klein dorpje op de grens van Groningen en Friesland. Na 25 jaar heeft ze De Wilp ingeruild voor Leek, waar ze nu samen met haar vriend woont. Linda heeft de opleiding directiesecretaresse/ managementassistente aan het Noorderpoort College voltooid in Groningen.

Via een vriendin kreeg ze destijds een tip voor een vacature bij Lambeck Harms en sindsdien is ze hét aanspreekpunt van Lambeck Harms Notarissen. Wanneer je ons belt, is de kans groot dat je Linda aan de lijn krijgt. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met het invoeren van koopovereenkomsten, het passeer-klaar maken van aktes en het afwerken van aktes na het passeren.

2014-03-30 17.29.18Maar ook naast haar werk heeft Linda een druk leven, in haar vrije tijd sport ze veel en in de mooie maanden rijdt ze graag motor. Ook is ze altijd in voor een spelletje (zoals Cluedo) met vrienden. In de toekomst zou Linda graag samen met haar vriend Raymond een huis kopen. Om met een grappig weetje over Linda af te sluiten: ze telt (regelmatig) de traptreden als ze een trap op- of afloopt.

Nu weet je wie je aan de telefoon krijgt, als je de volgende keer belt!

Share This