Maak kennis met Margriet. Margriet is sinds kort werkzaam bij Lambeck Harms Notarissen als kandidaat-notaris familierecht.

Margriet is opgegroeid in Emmen. Voor haar studie is ze verhuisd naar Groningen. Margriet heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid gedaan en in augustus heeft ze de master Notarieel Recht afgerond. Toen ze begon met haar studie rechten, had ze het idee officier van justitie te worden. Tijdens haar eerste jaar kwam ze er echter achter dat haar interesse veel meer lag bij het burgerlijk recht en met name het familierecht. Zo heeft ze voor de richting Notarieel Recht gekozen. Aan het eind van haar studie heeft Margriet bij een ander notariskantoor werkervaring opgedaan, hier ontdekte ze dat ze het notariaat inderdaad net zo leuk vond als dat ze had verwacht. Toen ze de vacature bij Lambeck Harms Notarissen zag, heeft ze meteen gesolliciteerd.

Margriet is kandidaat-notaris familierecht. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van testamenten, levenstestamenten, samenlevingsovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden en verklaringen van erfrecht.

In haar vrije tijd is Margriet het liefst actief bezig. Zo is ze sinds kort begonnen met salsalessen en gaat ze regelmatig baantjes zwemmen. Daarnaast vindt ze het leuk om met vriendinnen activiteiten te ondernemen en geniet ze ervan om een avondje naar de bioscoop te gaan. Margriet haar allergrootste droom is om ooit nog een keer olifanten in het wild te spotten.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.
Share This