Maak kennis met Marieke. Marieke is sinds kort werkzaam bij Lambeck Harms Notarissen als notarieel medewerker.

Marieke is opgegroeid in Groningen (stad). Na twee jaar in Amsterdam te hebben gewoond voor haar opleiding, is ze weer terugverhuisd naar de provincie Groningen. Marieke is niet meteen begonnen in het notariaat. Ze heeft namelijk eerst de opleiding MBO Detailhandel gevolgd. Toen het werk in de detailhandel haar toch niet zo beviel als dat ze had gehoopt, heeft ze ervoor gekozen om door te studeren en is ze de opleiding HBO-rechten begonnen.

Na 4,5 jaar op de financiële afdeling bij een kinderopvangorganisatie gewerkt te hebben, vond Marieke het tijd voor iets nieuws. Ze wilde een nieuwe uitdaging en besloot toen te reageren op de vacature van Lambeck Harms Notarissen.

Marieke is notarieel medewerker. Haar dagelijks bezigheden zijn het bijhouden van de notaris mailbox, het opstellen van akten en ze gaat over de dossierbehandeling. Verder voert ze administratieve en ondersteunende werkzaamheden uit.

In haar vrije tijd gaat Marieke het liefst de deur uit. Zo houdt ze van winkelen, uiteten gaan, wandelen in het bos en maakt ze het liefst iedere vakantie een stedentripje. Haar droom voor de toekomst is dan ook het hebben van een huisje aan zee in een zonnig land als Spanje.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.
Share This