Maak kennis met onze medewerkers! 

In deze blogserie kun je kennis maken met alle medewerkers van Lambeck Harms, zodat je weet wie je voor je hebt wanneer je langskomt. Deze keer is onze nieuwste medewerker Suzanne Snijder aan de beurt!

Suzanne is geboren in Groningen en heeft eerst vier jaar in Haren gewoond en daarna is ze naar Roden verhuisd, waar ze is opgegroeid. Toen Suzanne haar havo had afgemaakt, is ze in Leeuwarden gaan wonen om daar de opleiding verpleging te doen. Dit bleek echter niet haar roeping te zijn en dus stopte ze ermee en vertrok ze drie jaar later naar de stad Groningen. Hier heeft Suzanne bij Schoevers de opleiding tot receptioniste gevolgd.

Suzanne was werkzaam bij een assurantiekantoor, maar toen dat kantoor niet langer kantoorpersoneel in Groningen wilde houden, kwam dit een klant van het kantoor ter ore. Deze klant heeft Suzanne gevraagd om in het notariaat te komen werken. Zo kwam Suzanne terecht bij het notariskantoor Veld & Winterdijk. Hierna heeft Suzanne ook nog bij een ander notariskantoor gewerkt en inmiddels heeft ze op alle afdelingen en richtingen van het notariaat gewerkt. Op dit moment houdt Suzanne zich bij Lambeck Harms vooral bezig met leveringen en hypotheken.

Suzanne is getrouwd en heeft twee sportieve zoons van 12 en 14 jaar. Haar zoons zijn dol op voetballen en Suzanne staat graag langs de lijn te kijken. In haar vrije tijd squasht en tennist Suzanne graag. Daarnaast gaat Suzanne graag met vriendinnen uit eten of is ze in huis aan het werk.

Suzanne zou graag in de toekomst een Amerikaanse oldtimer willen hebben. Ze heeft er al meerdere gehad en ze zou graag weer in eentje rond rijden. Om met een grappig feitje over Suzanne af te sluiten; vroeger droomde Suzanne altijd over de uitslagen van het Nederlands elftal. Haar voorspelling was vaak goed, zowel of ze zouden winnen of verliezen, als wat de uitslag zou zijn. Helaas lukt dit Suzanne tegenwoordig niet meer!

Share This