Maak in deze blog kennis met Simone! Simone werkt sinds 1 november bij ons als kandidaat-notaris. In deze blog kom je wat meer over haar te weten.

Simone is geboren en getogen in Assen. Toen ze ging studeren is ze in Groningen gaan wonen en daar is ze blijven plakken. Simone heeft Notarieel Recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Op het moment volgt ze de 3 jaar durende beroepsopleiding voor kandidaat-notarissen in Utrecht.

In 2015 is Simone begonnen bij een notariskantoor in Assen en dit jaar was het tijd voor een overstap naar een kantoor in Groningen. Werken in het notariaat vindt ze leuk omdat je betrokken bent bij bijzondere momenten in iemands leven en daarnaast is er veel dynamiek: geen dag is hetzelfde.

Simone haar dagelijkse bezigheden bevinden zich vooral op het gebied van onroerend goed. Nadat iemand een huis gekocht heeft, verzorgt Simone de leverings- en hypotheekakte. Daarnaast stelt ze verdelingsakten op bij onroerend goed dat wordt toegedeeld aan een van de eigenaren in het kader van echtscheiding of einde samenwonen. Ook zal ze zich op korte termijn weer meer bezig gaan houden met personen- en familierecht. Werken op ons kantoor vindt ze leuk omdat er een informele werksfeer hangt, je leuke collega’s hebt en er ontwikkelingsmogelijkheden zijn.

Simone woont samen met haar vriend Bram, een droom voor later is samen een huis met tuin kopen. Daarnaast zou ze in de toekomst nog meer van de wereld willen zien. In haar vrije tijd gaat ze er graag op uit om te fietsen, wandelen, naar een concert of theater te gaan of gewoon gezellig thuis een filmpje te kijken.

Een leuk weetje over Simone: door de overstap van een notariskantoor in Assen naar een kantoor in Groningen is haar reistijd aanzienlijk korter geworden. Ze kan zelfs lopend naar haar werk!

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Share This