Maak in deze blog kennis met Manon de Wit. Manon is sinds januari 2024 werkzaam bij ons kantoor als communicatiemedewerker.

Manon is 21 jaar oud en geboren en getogen in Sneek. Het hoge noorden verlaten is niet aan haar besteed, dus koos ze ervoor om in Groningen te gaan studeren. Ze studeert rechten met de bachelor richting Notarieel recht. Via Anne is ze bij ons kantoor terecht gekomen en haar functie neemt ze over. Manons interesse ligt vooral bij het familierecht. Dit zul je wellicht terugzien in haar blogstukjes. Na het afronden van haar bachelor wil ze de master Notarieel recht of Jeugdrecht gaan doen. Met haar bijbaan als communicatiemedewerker hoopt ze alvast ervaring op te doen in het notariaat! Op ons kantoor zal ze zich voornamelijk bezighouden met het creëren van nieuwe content en het up-to-date houden van onze sociale kanalen.

In haar vrije tijd kun je Manon vinden op de dansvloer. Vroeger ging ze elke week naar dansles en dat heeft ze sinds afgelopen jaar weer helemaal opgepakt. Ze geniet volop van haar oude gewoonte.

Ben jij ook nieuwsgierig naar onze andere medewerkers? Neem dan een kijkje op de Over ons pagina.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.
Share This