Bij het starten van een onderneming komt veel kijken. Speciaal voor starters heeft de Kamer van Koophandel de Startersdag in het leven geroepen. Op 30 juni zal de Kamer van Koophandel (KvK) Startersdag plaatsvinden in Zwolle, Urmond en Rotterdam. Daarnaast kan het programma online worden gevolgd.

Programma

Op de Startersdag kun je een informatiemarkt bezoeken, waarbij experts aanwezig zullen zijn om je vragen te beantwoorden. Ook kun je presentaties volgen over onder andere het vinden van klanten, administratie, belastingzaken en geldzaken. Daarnaast kun je meedoen aan inspiratiesessies zoals ‘Werken aan je pitch’ en ‘Wat andere ondernemers al weten’. Ook is het programma online te volgen: live vanuit de Startersdag in Rotterdam zal een programma worden uitgezonden met interviews, sfeerimpressies, meest gestelde vragen en praktische tips. Op de website kun je presentaties bekijken over onder andere het ondernemingsplan, het vinden van klanten, geldzaken en starten op het web. Ook kun je je vragen online stellen aan adviseurs van de KvK en de Belastingdienst.

Je kunt je online aanmelden voor dit evenement via de website. Het aanmelden voor dit evenement is gratis.

Juridische zaken

Bij het oprichten van een onderneming moet aan een aantal juridische zaken worden gedacht. Het oprichten van een onderneming gebeurt middels notariële akte. Ook zal de onderneming moeten worden ingeschreven bij de KvK. De notaris kan deze akte voor je opstellen en ervoor zorgen dat je onderneming wordt ingeschreven bij de KvK. Daarnaast kan de notaris je adviseren bij het kiezen van de juiste rechtsvorm voor jouw onderneming. Hier hebben we ook een reeks blogs over geschreven.

Neem voor vragen gerust contact met ons op.

 

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Share This