Maak in deze blog kennis met onze nieuwe communicatiemedewerkster Anne van der Wal. Sinds kort maakt ze deel uit van ons team. In deze blog stellen we haar aan je voor.

Anne is 21 jaar en geboren in Stadskanaal, een dorp op de grens van Groningen en Drenthe. Hier heeft ze haar VWO profiel Economie en Maatschappij afgerond. Ze wist al snel dat ze na de middelbare school iets met taal wilde studeren. De keuze viel op de studie communicatie- en informatiewetenschappen in Groningen en dat bleek een goede beslissing. Inmiddels zit ze in haar derde jaar en hoopt ze binnen een jaar haar bachelor af te ronden. Binnen haar studie heeft ze veel keuzeruimte. Dit zorgt voor de mogelijkheid om vakken binnen een ander interessegebied te volgen, namelijk Frans. Communicatie is een vakgebied waar ze erg veel plezier uit haalt en ze probeert naast haar studie haar kennis te verbreden door onder andere commerciële teksten te schrijven voor bedrijven. Ook doet ze commissies binnen haar studievereniging, waar ze sinds dit jaar ook als vormgever fungeert.

Toen Anne de vacature voor communicatiemedewerker op de LinkedIn van Lambeck Harms notarissen zag, heeft ze niet lang getwijfeld. De afwisseling van content schrijven voor en het up-to-date houden van alle sociale kanalen zorgt ervoor dat het een leuke, leerzame functie is. Daarnaast zorgt het voor praktijkervaring naast haar overwegend wetenschappelijke studie. Anne plaatst blogs en berichten op kanalen als Twitter, Facebook en onze website. Daarnaast onderhoudt ze alle statistieken van deze kanalen. De laagdrempeligheid van het kantoor van Lambeck Harms notarissen spreekt Anne erg aan.

Naast haar studie en werk houdt Anne van sporten. Zo staat ze twee keer per week op het hockeyveld van G.H.B.S. en gaat ze meerdere keren per week naar de sportschool. Ook houdt ze van etentjes met vriendinnen en haar vriend en haalt ze plezier uit fotografie. Later zou ze graag meer van de wereld willen zien, maar ze vindt Europa zo mooi dat ze daar ook nog veel meer van wil ontdekken.

Benieuwd wie er nog meer bij ons werkzaam zijn? Neem dan een kijkje op de Over Ons pagina.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Share This