Sinds juni is kandidaat-notaris Anniek Stijkel bij ons werkzaam op het kantoor! Maak in deze blog kennis met onze nieuwe aanwinst.

Anniek is geboren en getogen in Winschoten, een dorp in Groningen. Toen ze op haar 18e ging studeren is ze naar Groningen verhuisd. Hier heeft ze de studie Notarieel Recht afgerond. Daarnaast heeft ze, om haar studie uitdagender te maken, aanvullende vakken gevolgd waardoor ze nu civiel effect heeft. Dit betekent dat ze ook nog de advocatuur in zou kunnen. Anniek heeft in 2015 de Beroepsopleiding Notariaat afgerond.

Toen ze klaar was met studeren heeft Anniek eerst een tijdje bij een ander notariskantoor in Groningen gewerkt, hier was ze werkzaam op de sectie ondernemingsrecht. Van 2013 tot 2017 werkte ze bij een dorpskantoor in Smilde, waar ze zich vooral heeft beziggehouden met het familierecht. Door een kennis die bij Aksos werkt (het kantoor van Aksos zit op dezelfde verdieping als ons kantoor) kwam ze bij de vacature bij Lambeck Harms. Anniek wilde graag op een groter kantoor werken en daarnaast leek het haar fijn om op de fiets naar het werk te kunnen – beide mogelijk bij Lambeck Harms. Daarom besloot ze te solliciteren!

Anniek houdt zich bij ons op het kantoor vooral bezig met familierecht. Zo houdt ze besprekingen met klanten over onder andere testamenten, samenlevingscontracten en verklaringen van erfrecht. De uitkomsten van deze besprekingen werkt ze vervolgens uit in notariële akten. Ook houdt ze zich af en toe nog bezig met het ondernemingsrecht.

Anniek woont in Groningen op zichzelf. In haar vrije tijd tennist ze graag. Vroeger speelde ze toernooien door het hele land, momenteel traint ze nog twee keer per week. In het voorjaar speelt ze competitie en in de zomer toernooien.

Wat Anniek aanspreekt bij Lambeck Harms is de informele sfeer op het kantoor. Daarnaast vindt ze het leuk dat er veel diversiteit is in de dossiers die ze behandelt; er is geen dag hetzelfde!

In de toekomst hoopt Anniek gezond en gelukkig te blijven met hopelijk een mooi gezin. Daarnaast zou ze nog wat meer van de wereld willen zien.

Wil je weten wie er nog meer werkzaam zijn op ons kantoor? Neem dan een kijkje op de ‘over ons’ pagina.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Share This