Maak kennis met onze nieuwe medewerkers! 

ChrisprblogWe hebben sinds kort twee nieuwe kandidaat-notarissen in opleiding bij ons op kantoor; Jolien Smit en Chris Loonstra. In deze blog kunnen jullie kennis maken met Chris Loonstra.

Chris is geboren en getogen in Uithuizen, een dorpje in het Noorden van het land op zo’n dertig kilometer van de stad Groningen. Nadat Chris het vwo in Warffum had afgemaakt, is hij met de PABO gestart in Groningen. In het tweede jaar is hij met deze opleiding gestopt en heeft hij de overstap gemaakt naar Rechten aan de universiteit. Na zijn studie heeft Chris een werkstage gedaan bij een notariskantoor in Paterswolde en was hij werkzaam bij de Belastingtelefoon. Toen hij de vacature voor een beginnend kandidaat-notaris zag, heeft hij de gok gewaagd en gesolliciteerd. Met succes, want sinds half juni is hij werkzaam bij Lambeck Harms Notarissen.

Als beginnend kandidaat-notaris houdt Chris zich op dit moment bezig met de onroerend goed praktijk. Hij maakt onder andere akten van levering en hypotheekakten. Daarnaast zal hij de komende drie jaar de Beroepsopleiding Notariaat volgen. Het leuke aan bij Lambeck Harms werken vindt Chris de sfeer op kantoor en de behulpzaamheid van collega’s. Daarnaast vindt hij het prettig dat hij de mogelijkheid krijgt zich te ontwikkelen.

Chrisblog2Chris woont samen met zijn vriendin Marrit in Uithuizen. Ze hebben twee katten: Bob en Brit. In zijn vrije tijd tennist Chris graag, zowel in competitieverband als recreatief. Daarnaast rijdt hij graag een rondje op zijn racefiets en is hij een groot voetbalfan. Ook op muzikaal gebied is Chris actief, hij speelt gitaar en volgt momenteel pianoles. Daarnaast is Chris geïnteresseerd in internetmarketing.

In de toekomst zou Chris graag willen reizen en een mooi huis willen kopen met een grote tuin.

Share This