Sinds kort hebben we een nieuwe medewerker op ons kantoor. Uiteraard zullen we haar even aan je voorstellen. Lees onze blog en maak kennis met Jolanda van den Berg!

Jolanda is geboren in Rotterdam, waar ze is opgegroeid in een echte schippersfamilie. Ze heeft een jaar op het schippersinternaat in Rotterdam gezeten en is daarna naar België verhuisd met haar ouders. Na een aantal jaren verhuisden ze weer terug naar de Nederlandse bodem in Hoofddorp, waar ze toch het grootste gedeelte van haar jeugd heeft doorgebracht. Na het afronden van de mavo, is Jolanda naar Haarlem verhuisd waar ze startte met werken en kennis maakte met het notariaat. Nog steeds werkt Jolanda met veel plezier in de notariële sector.

Jolanda is eerst werkzaam geweest bij een notariskantoor in Dronten, maar besloot na het ontmoeten van haar partner om het hogerop te zoeken in Nederland en een sollicitatie te sturen naar Lambeck Harms Notarissen. En met succes, want sinds december mogen we Jolanda verwelkomen in ons team. Ze voert allerlei secretariële werkzaamheden uit. Het leukste vindt ze het opmaken van de akte van hypotheek en levering. Het kopen van een huis is vaak een speciaal moment in je leven, dus ze vindt het een mooie uitdaging en beloning om onderdeel te zijn van dit proces.

Nieuwe medewerker JolandaIn haar vrije tijd houdt ze ervan om lekker creatief bezig te zijn. Zo knapt ze oude meubels op en voorziet ze deze van een nieuw uiterlijk. Om te ontspannen vindt ze het ook heerlijk om te schilderen. Verder kan ze erg genieten van een goede strandwandeling en houdt ze van lekker koken en gezellig een terrasje pakken met vrienden. Jolanda is een trotse moeder van een zoon van 14 en is erg gelukkig met haar partner. Haar wensen voor de toekomst zijn dan ook, dat ze gaat samenwonen en een mooie toekomst tegemoet kan gaan samen.

Share This