Maak in deze blog kennis met onze nieuwe medewerker Laura Koerts, sinds deze week maakt ze deel uit van ons team. In deze blog stellen we haar aan je voor.

Laura is geboren en getogen in Stadskanaal, een dorp dat op de grens van de provincies Groningen en Drenthe ligt. Ze is begonnen op de HAVO met als droom verpleegkundige te worden. Om deze droom te verwezenlijken begon ze op zestienjarige leeftijd aan de HBO studie Verpleegkunde op de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens deze studie ondervond ze snel dat haar interesses niet in de zorg, maar in het juridische vakgebied liggen. Vervolgens heeft ze de keuze gemaakt om te switchen van de studie Verpleegkunde naar Rechten, deze keuze pakte heel erg goed uit. Laura heeft HBO Rechten met succes afgerond en besloot om er een pre-master Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit achteraan te doen. Tegelijkertijd deed ze de nodige werkervaring op bij een advocatenkantoor in Veendam en bij de Rabobank. Een bezig bijtje dus!

Met de pre-master op zak begon ze aan de master Rechtsgeleerdheid met als specialisatie privaatrecht. Onlangs werd ze benaderd via LinkedIn door haar vroegere stagedocente voor een functie bij Lambeck Harms Notarissen. Overtuigd door de positieve verhalen besloot ze om te solliciteren, met succes. Laura zegt, “Wat mij zo aanspreekt bij Lambeck Harms Notarissen is dat het een heel toegankelijk kantoor is.” Laura zal zich voornamelijk bezighouden met het onroerend goed en het personen- en familierecht.

Naast haar bezigheden als ambitieuze studente en collega, houdt Laura ervan om op reis te gaan met haar vriend Thijs. Daarnaast doet ze aan fotograferen en wielrennen. Ook vindt ze gezelligheid met vrienden belangrijk in het leven en kan ze genieten van goede muziek. Leuk om te weten is dat Laura zo nu en dan op beurzen is te vinden waar ze huidverzorgingsproducten promoot.

Wil je weten wie ook werkzaam zijn bij Lambeck Harms Notarissen? Neem dan even een kijkje bij Over ons.

 

Share This