Maak in deze blog kennis met onze nieuwe medewerker Marieke Klement, sinds kort is ze begonnen als communicatiemedewerker bij Lambeck Harms Notarissen. In deze blog stellen we haar aan je voor.

Marieke is 22 jaar en geboren in Klazienaveen, gelegen in het rustige Zuid-Oost Drenthe. Nadat ze op het VWO het profiel Natuur&Techniek heeft afgerond, begon voor haar de uitdaging aan Rijksuniversiteit Groningen. Het leek haar een logische keuze om zich in te schrijven voor een bètastudie: Life Science & Technology. Echter bleek al snel dat dit geen vakgebied is waar ze carrière in zou willen maken. De switch naar Communicatie- en Informatiewetenschappen is dan ook een goede beslissing geweest, want leren over communicatie geeft haar nog altijd positieve energie. Ze is een ambitieuze studente, zo volgt ze naast haar bachelor het Honours programma waarmee ze extra verdieping en verbreding aan de bachelor toevoegt. Met dit programma kreeg ze onder andere de kans om het CERN in Genève te bezoeken, een bezoekje dat hoog op haar bucket list stond. Op dit moment heeft ze haar bachelor op een paar vakken na afgerond, waardoor ze tijd heeft om zich buiten haar studie om meer te oriënteren binnen het vakgebied communicatie. Dit doet ze als accountmanager voor een parttime bestuur bij de non-profit organisatie AIESEC, waarbij haar hoofdactiviteit het matchen van buitenlandse studenten aan uitdagende traineeships bij bedrijven in de provincie Groningen is.

Op Facebook zag ze de vacature van communicatiemedewerker bij Lambeck Harms Notarissen voorbij komen. De keuze om hiervoor te solliciteren was meteen gemaakt, omdat zowel communicatie als marketing aan bod komt in deze functie. Deze mix van werkzaamheden maakt het een uitdagende functie waar ze met vol enthousiasme aan is begonnen. Daarnaast leek haar het werken bij dit vooruitstrevende en vernieuwende kantoor een fijne start om ervaring op te doen in de wereld van communicatie. Haar werkzaamheden zijn het up-to-date houden van de verschillende communicatiekanalen door het schrijven van blogs op de website, het plaatsen van Tweets en Facebook-berichten en het onderhouden van ons Youtube-kanaal en onze App.

Sinds kort heeft Marieke het perfecte plekje gevonden in een gezellig studentenhuis aan de Lage der A, waar ze met vijf andere studenten woont. Doordeweeks combineert ze het studentenleven met werk, bestuur, sport en sociale contacten. Daarnaast kookt ze graag gerechten zoals Indonesisch of Italiaans en houdt ze zich graag bezig met vormgeving en sociale media. Haar passie voor vormgeving uit zich zowel in het ontwerpen van flyers of tijdschriften, als in haar interieur. Haar hobby als binnenhuisarchitect oefent ze niet alleen graag uit in eigen huis, maar ook in de huizen van vrienden en familie. Grappig om te weten is dat het vak Nederlands op de middelbare school niet haar favoriet was, maar inmiddels is ze een echte liefhebber van de Nederlandse taal en vindt ze een dictee of het maken van een Zweedse woordpuzzel plezierig tijdverdrijf.

Wil je weten wie ook werkzaam zijn bij Lambeck Harms Notarissen? Neem dan even een kijkje bij Over ons.

Share This