Voor een deskundig advies tegen een scherp tarief bent u bij Lambeck Harms Notarissen in de buurt van Eelde aan het goede adres. Wij zijn een notariskantoor in Groningen gevestigd aan de rand van de stand, dus zeer goed bereikbaar vanuit Eelde.

Notariskantoor in de buurt van Eelde voor al uw diensten

U kunt op het notariskantoor in Groningen in de beurt van Eelde terecht voor alle diensten op het gebied van ondernemings-, personen-, familie en erfrecht. Wilt u een samenlevingscontract? Een stichting oprichten? De overdracht van een woning regelen of een testament op laten stellen. Het notariskantoor Lambeck Harms Notarissen in Groningen kan u hierbij helpen!

Goed advies en heldere tarieven bij ons notariskantoor

Wij vinden het belangrijk dat u als klant weet waar u aan toe bent. Daarom hanteert dit notariskantoor uit Groningen, in de buurt van Eelde vaste tarieven. U zult bij ons notariskantoor geen bijkomende uurtarieven krijgen! All- in betekent ook echt all-in.

Notariskantoor goed bereikbaar voor omgeving Eelde

Ons notariskantoor Lambeck Harms Notarissen is gevestigd in Groningen en is goed bereikbaar voor de brede omgeving van Groningen en Eelde. Bijvoorbeeld uit: Sappemeer, Leek, Assen, Appingedam, Bedum, Hoogezand, Haren, Ten Boer, Uithuizen, Paterswolde, Middelstum, Delfzijl, Warffum, etc.

Tot ziens vanuit Eelde op ons notariskantoor!

Op het notariskantoor in Groningen kunt u terecht met al uw vragen. Wij zijn zowel telefonisch als mondeling en digitaal goed bereikbaar. Onze medewerkers staan al voor u klaar!

Adresgegevens

Lambeck Harms Notarissen, notariskantoor in Groningen, in de buurt van Eelde

Van Elmptstraat 16.14

9723 ZL Groningen

Postbus 1276

9701 BG Groningen

Telefoon: (050) 312 53 70

WhatsApp: 06 20526165

Fax: (050) 312 12 63

Email: notaris@lambeckharms.nl

Openingstijden:

Maandag t/m woensdag en vrijdag: 08:30 tot 17:15 uur
Donderdag: 08:30 tot 21.00 uur

Uitleg-video’s

Bekijk onze uitleg- video’s waarin verschillende onderwerpen door de notaris worden uitgelegd.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Share This