NVM Open Huizen Dag 6 april

Over een maand is het weer zo ver. Op zaterdag 6 april vindt de NVM Open Huizen Dag plaats, een evenement dat tweemaal per jaar wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Tussen 11.00 en 15.00 uur heb je de kans om vrijblijvend verschillende huizen te bezichtigen. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken en je hoeft ook niet vrij te nemen van je werk!

Afgelopen september heeft er ook een editie plaatsgevonden, die ondanks de krappere woningmarkt een groot succes was. Ook dit jaar belooft het weer een succes te worden voor zowel kopers als verkopers.

Wil jij geheel vrijblijvend meerdere huizen bezichtigen? Dan is de Open Huizen Dag je uitgelegen kans. Op deze dag kun je kosteloos huizen bezichtigen. Het is verstandig om vooraf je route te bepalen. Sommige makelaars bieden zelfs een routeplanner aan op hun website. Ook raden we het aan een wensenlijst te maken en je woonwensen op een rijtje te zetten.

Tijdens deze dag leiden de verkopers je rond. Er zal dus geen makelaar aanwezig zijn. Dit geeft je de uitgelegen kans om direct vragen te stellen. Is je eerste indruk niet positief? Bezoek dan gewoon het volgende huis op je lijstje.

Ook voor de verkopers van de huizen biedt deze dag veel voordelen. Zo laat je in één keer je huis aan vele geïnteresseerden zien. Daarnaast geeft het je een indicatie van hoe je woning op de markt ligt.

Op de sites van de NVM en Funda staan vanaf half maart de deelnemende huizen.

Wellicht vind je tijdens de Open Huizen Dag je droomhuis en raak je er verliefd op. Dan moet je natuurlijk ook nog je huizenoverdracht regelen. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen. Laat ons de huizenoverdracht regelen en maak kans op een SONOS speaker. Wil je meer informatie over deze dag? Bezoek de site van de NVM of neem contact met ons op.

 

Bron: NVM

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.
Share This