De gezondheid van onze klanten en relaties en natuurlijk onze medewerkers is het meest belangrijk voor ons. Lambeck Harms Notarissen volgt de adviezen en maatregelen van het RIVM. Voor afspraken die al zijn ingepland of nog worden ingepland zijn wij echter genoodzaakt om een aantal maatregelen te treffen, waarmee we de gezondheid van onze klanten en relaties en die van onze medewerkers willen beschermen. In verband met de richtlijnen van het RIVM en de overheid hebben wij onder andere de volgende maatregelen (opnieuw) genomen:

Legalisatie van volmachten

Om zo weinig mogelijk contactmomenten te hebben, zijn wij genoodzaakt om geen medewerking meer te verlenen aan legalisatie voor volmachten van andere notarissen.

Algemeen:

 • Als u last heeft van de bekende corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest), dan verzoeken wij u niet bij ons op kantoor te komen en telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen
 • Geen bezoek meer aan ons kantoor zonder afspraak.
 • We hebben een beperkte bezetting op kantoor en we werken dus zoveel mogelijk thuis. Dat houdt onder andere het volgende in:
 • Het kantoornummer blijft gewoon beschikbaar: 050 – 312 53 70. Het is mogelijk dat u vervolgens naar de medewerker thuis zal worden doorverbonden;
 • De algemene e-mailadressen: notaris@lambeckharms.nl en secretariaat@lambeckharms.nl blijven gewoon beschikbaar. Verder zijn alle medewerkers op hun eigen e-mailadres bereikbaar;
 • We zijn bereikbaar tijdens onze kantooruren van 8:30 tot 12:30 uur en van 13:15 tot 17:00 uur, maar het is mogelijk dat de bereikbaarheid minder is dan u gewend bent.

Afspraken voor ONDERTEKENING van akten:

 • Voor sommige akten is ondertekening van akten per volmacht mogelijk, zodat ondertekensessies met zo weinig mogelijk mensen kunnen plaatsvinden. We hebben daarvoor een procedure opgesteld.
 • Ondertekening per volmacht is niet mogelijk voor hypotheekakten en (levens)testamenten.
 • Aan makelaars en adviseurs verzoeken wij om niet naar ons kantoor te komen voor het bijwonen van de ondertekening.
 • Wij vragen u om alleen met de mensen naar de afspraken te komen die akte(n) moeten ondertekenen (geen familie, vrienden, kinderen, etc.).
 • Normaal gesproken schenken we koffie, thee of water bij ondertekensessies, maar om de contactmomenten zoveel mogelijk te beperken en de ondertekensessies zo efficiënt en kort mogelijk plaats te laten vinden, laten we dat voorlopig achterwege.

Afspraken voor BESPREKINGEN (niet voor ondertekening van akten):

 • Afspraken voor besprekingen zullen zoveel mogelijk -in plaats van bij ons op kantoor- telefonisch of via video-chat plaatsvinden. Als de afspraak al eerder is ingepland, zullen we contact opnemen om af te stemmen hoe aan deze afspraak gevolg gegeven zal worden.
 • Wij zullen voorlopig niet bij u thuis of bij uw bedrijf komen voor een bespreking.

Het coronavirus verspreidt zich van mens op mens. Als er minder mensen samenkomen, kan de ziekte zich minder snel verspreiden. Hopelijk dragen we met z’n allen op deze manier een steentje bij om snelle verspreiding van het virus te voorkomen. We rekenen op u.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op per telefoon op nummer: 050 – 312 5370 of per e-mail: notaris@lambeckharms.nl. We rekenen op u en danken u voor uw begrip.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.
Share This