Ter versterking en uitbreiding van ons team zoeken wij:

een NOTARIEEL of JURIDISCH MEDEWERKER


Functieomschrijving:
Ons kantoor groeit en met de juiste bezetting is uitbreiding mogelijk. De invulling van de functie is dan ook buigzaam en hangt af van jou.
Als notarieel of juridisch medewerker ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van de notaris. Je behandelt dossiers, je maakt akten en je hebt rechtstreeks contact met klanten, adviseurs en tussenpersonen. Ook verstuur je offertes en maak je declaraties. Jij zorgt ervoor dat elk dossier soepel verloopt. Daarnaast ben je bezig met agendabeheer, telefoon- en administratieve werkzaamheden en zorg jij ervoor dat gegevens ingeschreven worden bij externe instanties.
De exacte invulling van de werkzaamheden zullen we bepalen op basis van jouw ervaring en wensen. Als je helemaal geen ervaring hebt in het notariaat, gaan we samen met jou kijken waar je affiniteit ligt en wat de mogelijkheden zijn.

Functie eisen
Wat zijn je kwaliteiten?

  • In het bezit van een diploma MBO+, HBO of een soortgelijke opleiding;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende instelling;
  • Klantvriendelijk en servicegericht;
  • Minimaal 23 uur per week beschikbaar.

Tevens herken je je in de volgende eigenschappen:

  • Positief ingesteld;
  • Flexibel;
  • Nauwkeurig;
  • Verantwoordelijk;
  • Stressbestendig;
  • Niet bang voor een uitdaging.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft in het notariaat. Ook als je geen ervaring hebt in het notariaat, maar de vacature je wel aanspreekt dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Over ons kantoor
Je komt te werken op een notariskantoor waar het bruist. We zijn een notariskantoor waar hard gewerkt wordt, maar ook hard gelachen. We leveren goed juridisch werk en willen de kosten voor de klant beperkt houden. Regelmatig (vakinhoudelijk) overleg met elkaar spreekt vanzelf en het volgen van opleidingen wordt gestimuleerd. Vanuit huis werken is geen enkel probleem, maar we zien je natuurlijk ook graag op kantoor.
De deuren staan altijd open, zodat er altijd iemand beschikbaar is om je te helpen. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en krijg je een marktconform salaris (afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en opleiding).

Belangstelling?
Stuur je motivatiebrief met cv voor 29 juli a.s. naar:

Lambeck Harms Notarissen
Postbus 1276
9701 BG Groningen

of per e-mail naar: vanderwal@lambeckharms.nl
Voor telefonische inlichtingen: Gert van der Wal, 050 – 312 53 70.

Omdat ons kantoor te maken heeft met vertrouwelijke zaken kan een persoonsonderzoek onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Voordat jij bij ons komt werken, vragen wij je om een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.
Share This