Maak in deze blog kennis met Rian Mensen. Rian is sinds kort werkzaam bij Lambeck Harms Notarissen. Rian is 23 jaar en opgegroeid in Klazienaveen, een dorpje vlakbij Emmen.

Op haar 18e is Rian begonnen met studeren in Groningen, nadat zij haar VWO-diploma had gehaald op het Carmelcollege Emmen. In de eerste drie jaren van haar studie heeft ze de vakken voor de bachelor Notarieel Recht met civiel effect behaald. In het vierde jaar is ze toen de opleiding Fiscaal Recht erbij gaan doen. Op dit moment is ze bezig met beide masters; Notarieel Recht en Fiscaal Recht.

Na al die jaren in de boeken te hebben gezeten, wilde Rian graag weten wat de studie in de praktijk inhoudt. Afgelopen september is zij daarom begonnen met haar stage bij Lambeck Harms Notarissen, die 10 weken heeft geduurd. In deze periode heeft ze veel geleerd en een goed beeld gekregen van de notariële praktijk. Ook vond ze de informele sfeer op kantoor heel fijn, waardoor ze hier graag wilde blijven werken. Omdat ze naast haar studie werkzaam is bij Lambeck Harms Notarissen, bestaan haar bezigheden voornamelijk uit ondersteunende werkzaamheden, zoals het opstellen van verklaringen en het aanmaken van dossiers.

In haar vrije tijd gaat Rian er graag op uit met haar vriend en haar vriendinnen. Ze vindt het leuk om uitstapjes te maken naar mooie steden. Ook is ze graag met haar familie en vindt ze het gezellig om een avondje te borrelen met vrienden. Het is haar droom om in de toekomst nog een mooie reis te maken.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.
Share This