Maak kennis met onze nieuwe medewerkers!

Jolienblog2We hebben sinds kort twee nieuwe beginnende kandidaat-notarissen bij ons op kantoor. Vorige week hebben jullie kennis kunnen maken met Chris en deze week is Jolien Smit aan de beurt!

Jolien is geboren in Utrecht, waar ze twee jaar heeft gewoond. Daarna is ze met haar ouders verhuisd naar Nieuwlande, een klein dorpje in Drenthe. Hier heeft Jolien tot haar negentiende gewoond, waarna ze naar Groningen verhuisde om daar te gaan studeren. In Groningen heeft Jolien aan de universiteit de studie Notarieel Recht gevolgd. Naast haar studie heeft Jolien diverse commissies gedaan bij de Juridische Faculteitsvereniging en bij de studievereniging Vevonos. Toen Jolien afstudeerde, waren er geen notariële vacatures en heeft ze eerst bij Univé en Rabobank gewerkt. Toen de vacature voor een beginnend kandidaat-notaris voorbij kwam, heeft ze gereageerd en vanaf juli is ze werkzaam bij Lambeck Harms Notarissen.

Op dit moment houdt Jolien zich als beginnend kandidaat-notaris vooral bezig met familierecht. Ze maakt onder andere testamenten, samenlevingsovereenkomsten en huwelijkse voorwaarden. Daarnaast zal ze in de komende drie jaar de Beroepsopleiding Notariaat volgen. Jolien vindt het leukste aan bij Lambeck Harms werken de leuke collega’s. Het notariaat vindt ze een interessant vakgebied omdat geen dag hetzelfde is door de verschillende mensen waarmee je in contact komt.

JolienpersblogJolien woont samen met haar vriend Mathijs in Groningen. In haar vrije tijd geniet ze van uitgebreid koken en eten met haar vriend, die kok is. Ook is Jolien vaak in haar moestuintje te vinden. Daarnaast gaat ze graag borrelen met vrienden en doet ze af en toe wat sportiefs, zoals fietsen of hardlopen. In de toekomst zou Jolien graag samen met haar vriend een huis kopen. Om met een grappig weetje over Jolien af te sluiten: ze heeft wandelende takken als huisdieren. Op dit moment heeft ze er nog maar twee, maar ze heeft ook wel eens meer dan tien wandelende takken gehad.

Share This