Maak kennis met Roosmarijn!

We hebben weer een nieuwe medewerker bij ons op kantoor… dus tijd voor een nieuwe voorstelronde. In deze blog kun je kennis maken met Roosmarijn Geut.

Roosmarijn is geboren als ‘blauwvinger’ in Zwolle. Na het afronden van de havo, heeft ze besloten om de studie Communicatie te doen op Hogeschool Windesheim. Na succesvol haar studie op hbo te hebben afgerond, vond ze het tijd voor een nieuwe uitdaging en besloot daarom om door te studeren. Onder het motto: ‘er gaat niets boven Groningen’, was de keuze voor een andere stad al snel gemaakt. In september 2013 startte ze dan ook met de pre-master Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de universiteit. Ze is erg blij dat ze, naast een wat meer praktische achtergrond op hbo, nu ook de wetenschappelijke kant van het communicatievakgebied leert kennen. De tijd vliegt voorbij in Groningen, dus daarom besloot ze na het halen van haar pre-master om haar master uit te spreiden over twee jaar. Hierdoor heeft ze de tijd om extra marketingvakken en Frans te doen naast haar studie.

Toen ze medio 2015 de vacature van communicatiemedewerker bij Lambeck Harms Notarissen voorbij zag komen, twijfelde ze geen moment. Het is de ideale bijbaan om de kennis en kunde van haar studie in de praktijk uit te voeren. Haar bezigheden bestaan voornamelijk uit het bedenken en schrijven van nieuwe content voor op de website, het posten van berichten, foto’s en Blog Roosmarijnvideo’s op alle sociale media en het verzorgen en up-to-date houden van alle andere communicatiekanalen. Roosmarijn vindt het leuke aan het werken bij Lambeck Harms Notarissen, dat er een fijne sfeer hangt en het kantoor veel waarde hecht aan vernieuwing.

Naast haar studie heeft ze verschillende commissies gedaan, waaronder de redactiecommissie bij haar studievereniging. Als echte alfa houdt ze van alles wat met taal en tekst te maken heeft. Ze vindt het interessant om verschillende sociale media af te struinen en nieuwe berichten en blogs te lezen over communicatie- en marketingonderwerpen. Ook kan Roosmarijn genieten van een avondje culinair koken en eten met haar vriend. In haar vrije tijd is ze verder vaak te vinden in de sporthal, waar ze drie keer per week aan het volleyballen is. Een lange reis maken staat nog op haar bucket list en als echte Frankrijk-liefhebber ziet ze zichzelf ooit wel pensioneren in een mooi huisje aan de Franse kust…Maar dat duurt gelukkig nog wel even!

 

 

 

 

Share This