Ben je op zoek in Groningen naar een goedkope notaris, dan ben je bij Lambeck Harms Notarissen aan het juiste adres. Bij ons weet je waar je aan toe bent, omdat we werken met vaste, heldere tarieven. Alle tarieven zijn ‘all-in’ prijzen, zodat je niet verrast wordt door een hogere prijs. In vergelijking met andere notariskantoren geven wij je een persoonlijk en deskundig advies tegen een goedkope prijs.

Goedkope notaris Groningen

Wij begrijpen dat je als klant op zoek bent naar een goedkope notaris in Groningen die hart heeft voor zijn werk. Wij houden van duidelijke tarieven en heldere communicatie. Als goedkope notaris in Groningen weet je bij ons dus altijd waar je aan toe bent en welke kosten je kunt verwachten. Ben je benieuwd naar de tarieven van ons kantoor? Bekijk dan hier de tarieven voor particulieren of vraag direct een offerte aan.

Heldere dienstverlening bij een goedkope notaris

Of je nou op zoek bent naar een goedkope notaris voor bijvoorbeeld de overdracht van je huis, een (tweede) hypotheek, je testament of om de echtscheiding goed te regelen, je kunt altijd bij ons terecht. Wij begrijpen dat de onderwerpen in het notariaat niet altijd even makkelijk zijn, daarom werken we eraan om onze diensten zo goed mogelijk uit te leggen. In onze verschillende blogs en uitleg-video’s komen wekelijks andere onderwerpen aan bod. Onze dienstverlening richt zich op:

  • Huis & Hypotheek
  • Erfenis & Nalatenschap
  • Echtscheiding & Kinderen
  • Onderneming & Rechtspersonen
  • Familie & Samenleven
  • Levenstestament & Legalisatie

Goedkope notaris in Groningen op maat voor jou

Wil je contact met een goedkope notaris in Groningen? Wij staan voor een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Uiteraard is elke situatie weer anders, dus je kunt altijd je persoonlijke wensen met ons bespreken. In een vrijblijvend gesprek kunnen we je meer informatie geven en adviseren over wat in jouw geval het beste zou zijn.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Share This