Voor een deskundig advies tegen een scherp tarief bent u bij Lambeck Harms Notarissen in Groningen aan het goede adres. U kunt bij ons terecht voor alle diensten op het gebied van ondernemings-, familie-, personen-, en erfrecht. Bijvoorbeeld voor een samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden of de overdracht van een woning hypotheekakte of voor de oprichting van een stichting en nog veel meer.

Deskundig advies bij de notaris voor Groningen en omstreken

Lambeck Harms Notarissen is een jong notariskantoor in Groningen. Wij vinden het belangrijk om ook digitaal goed bereikbaar te zijn. Zo zijn wij actief aanwezig op Facebook, Twitter en Youtube en hebben wij een APP. Het notariskantoor in Groningen beschikt over twee notarissen namelijk, Jan-Jaap Lambeck en Anko Harms.

Gezien de ligging van ons kantoor zijn wij uitstekend bereikbaar voor klanten uit de brede omgeving van Groningen, bijvoorbeeld uit: Hoogezand, Sappemeer, Zuidbroek, Leek, Assen, Delfzijl, Appingedam, Uithuizen, Middelstum, Bedum, Paterswolde, Eelde, Ten Boer, Warffum, Haren, etc.

Een notariskantoor in Groningen met heldere tarieven en communicatie

Bij Lambeck Harms notarissen vinden wij het belangrijk dat u als klant weet waar u aan toe bent. Vaak is er nogal wat onduidelijkheid over de notariskosten die verschillende diensten met zich meebrengen. Daarom hanteren wij vaste tarieven, zo weet u altijd welke kosten u kunt verwachten. Met “all-in” prijzen bedoelen wij ook echt “all-in”. U zult bij dit notariskantoor in Groningen niet geconfronteerd worden met bijkomende uurtarieven. Bent u benieuwd naar onze tarieven? Bekijk dan onze tarievenlijst of vraag direct een offerte aan.

Naast de heldere tarieven werken we ook met heldere taal. De onderwerpen waar de notaris zich mee bezig houdt zijn soms ingewikkeld, dus onze notarissen doen er alles aan om het u allemaal goed uit te leggen. Wij streven ernaar u zonder vragen naar buiten te laten gaan. Daarnaast hebben wij video’s gemaakt waarin door onze notarissen verschillende onderwerpen in heldere taal worden uitgelegd. Bekijk ze hier.

Wij zien u graag op ons notariskantoor in Groningen!

Op het notariskantoor in Groningen kunt u terecht met al uw vragen, zowel telefonisch als mondeling staan onze medewerkers voor u klaar. Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid om uw afspraken via Skype te doen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Adresgegevens

Lambeck Harms Notarissen, notariskantoor in Groningen

Van Elmptstraat 16.14

9723 ZL Groningen

Postbus 1276

9701 BG Groningen

Telefoon: (050) 312 53 70

WhatsApp: 06 20526165

Fax: (050) 312 12 63

Email: notaris@lambeckharms.nl

Openingstijden:

Maandag t/m woensdag en vrijdag: 08:30 tot 17:15 uur
Donderdag: 08:30 tot 21.00 uur

Uitleg-video’s

Bekijk onze uitleg- video’s waarin verschillende onderwerpen door de notaris worden uitgelegd.

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Share This